Ga naar de inhoud

IN DE KIJKER


V-MEDIA GAAT OP PAD EN FILMT IN EN ROND VLAANDEREN
19 JULI 2022 #JÜRGENCONINGS

De Belgische beroepsmilitair Jürgen Conings heeft in zijn militaire loopbaan een indrukwekkende lijst aan buitenlandse opdrachten uitgevoerd. Plots verdwijnt hij, plots zou hij een terrorist zijn en plots wordt hij dood teruggevonden. Een verhaal vol met tegenstrijdigheden en op zijn minst vreemde beschuldigingen.  Zijn familie heeft echter een heel ander verhaal te vertellen.


21 JULI 2022 _ BOS DILSEN #JÜRGENCONINGS

Op 21 mei vindt terug een herdenking plaats in Dilsen in Limburg, om de Belgische beroepsmilitair Jürgen Conings te herdenken. Myriam, een vriend van de familie zegt dat er veel zaken niet kloppen en dat de familie de waarheid spreekt.


JUNI 2022 _ WITTE MARS VOOR DE ZORG

Op zondag 26 juni vindt een actie voor de zorg plaats in Brussel. Het wordt een mars, speciaal voor de rechten van ‘de mensen die in de zorg’ in België #heldenvandezorg.


JUNI 2022 _ WITTE MARS VOOR DE ZORG

De actievoerders willen dat ‘prikken’ een vrije keuze blijft en géén voorwaarde mag worden om te mogen werken in de zorg. Deze actie vindt plaats aan Brussel Noord om 13u en wandelt tot aan het Centraal Station.


26 JUNI 2022 _ BRUSSEL NOORD

Op 26 juni vindt een actie plaats in Brussel aan het Noordstation. Het is een actie voor de mensen in de zorg om op te komen voor hun recht om te mogen werken in de zorg zonder verplichte inspuiting.

Bekijk de volledige live HIER.


JULI 2022 #BOERENONDERDRUK _ info stikstof

Volgens de Belgische en Nederlandse overheid is er een te grote uitstoot aan stikstof en zijn de boeren de grote schuldige. Belgische boeren zullen grote inspanningen moeten leveren.


JULI 2022 #BOERENONDERDRUK -info stikstof

In het Vlaamse rapport van 23 februari 2023 staat op nummer 1 ‘dat uitstoot in alle veeteeltsectoren moet verminderen’. In Nederland zijn er tal van acties aan de gang in juni en juli 2022 tegen de komende maatregelen van de overheid. Boer Jan geeft zijn mening.


3 januari 2021 _ BRUSSEL KUNSTBERG

Op 3 januari vindt een actie plaats in Brussel op de Kunstberg tegen de invoering van de avondklok. Deze beperkende regels strookt volgens de organisatie niet met het mensenrecht om zich vrijelijk te verplaatsen.

Bekijk de volledige live HIER.


“MET BOERENVERSTAND, VOED JE HET LAND.

BEKIJK MEER LIKE👍 EN DEEL